Reservations regler

 

 

1. Reservation 

Man kan reservere lige med reservations formular eller sende en email.

Reservering af camping pladser er mulig til en vilkårlig periode, mens campingpladsen er åben. Kun ved mobilhomer og pladser type Premium er der i høj sæsonen en turnusordning  med ankomst og   afrejsedag   på Lørdag .

Reservation er gratis. Kun hvis du reservere kun for en nat - betales en reserveringsgebyr af 250 CZK. 

Vi gør alt hvad vi kan for at, imødekomme jeres ønske om en bestemt plads, men vi skal også gøre opmærksom på, at vi nogen gange må bytte om på pladser.

Vi kan bekræfte din reservationm kun hvis du reservere minimal 3 dage før din ankomst.

 

Rabat kuponer: 

Hvis du har en rabat kupon, vis det venligst lige ved ankomst. Hvis du ikke vise det, skal du betale forskil af priserne.

  

 
2.   Betaling  

-   Når vi har bekræftet Deres bestilling af   pladser til campingvogne, bliver De bedt om at   inden 2 uger   betale et reserveringsgebyr samt et forskud på 1000 CZK (for plads type Premium 1000 CZK/hver dag). Dette forskud bliver efterfølgende trukket fra den samlede regning. Hvis De ikke bliver boende i hele perioden, men f.eks. rejser før tiden, kan vi desværre ikke trække forskuddet fra.  

- Når i har modtaget reservations bekræftelsen af   et mobilt hus, skal man inden 2 uger indbetale 25 % af beløbet.Den resterende del skal indbetales senest 4 uger før ankomst.


I tilfælde af manglende betaling forbeholder vi os ret til, at aflyse reservationen.

 

 

3.   Priser  

Vores priser gælder normalt for et år. Men vi tager forbehold for ændringer der skyldes: Skatte stigninger, almindelige pris stigninger, eller anden force macure.
   
 

  

4.   Depositum  

Vi tror også på gensidig tillid og opkræver derfor ikke depositum. Vi forventer også, at i selvfølgelig betaler for skader i påfører hus eller inventar inden i tager hjem.  

 

 

5.   Ændringer i bekræftede reservationer  

Som udgangs punkt henviser vi til punkt. Nr. 7, i de tilfælde hvor en uforudset, situation eller handling, gør at man ikke kan overholde reglerne i punkt. Nr. 7. Er det til en enhver tid chefen på Camping Oase Praha der har beslutningen. Denne beslutning kan ikke indklages for nogen retsinstans i EU.

  

  

6.   Ankomst og Afrejse  

Campingpladser: Jeres plads er klar fra kl. 13.00. Ved afrejse skal i forlade pladsen ren og pæn senest kl. 11.00.
Hytter og mobilehomes: Jeres mobilehome er klar kl. 15.00. Senest 1 time efter ankomst skal i henvende jer i receptionen: Hvis der mangler inventar, bestik, eller andet som i finder natuligt. Spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt. I skal, på afrejse dagen forlade hytten/mobilehome senest kl. 10.00. 
   

  

7a.   Afbestilling mobilhomer og camping pladser Premium

A. Når du har modtaget din Reservations bekræftelse, kan du inden for 7 dage aflyse denne, uden det koster dig noget. Dette gælder dog ikke situationer hvor du bestiller en plads/mobilehome 4 uger før ankomst.  
B. Hvis du AFLYSER dit ophold på campingplads Premium eller i mobilhome, senere end 7 dage efter modtagelse af bekræftelse fra Camping Oase eller 4 uger før ankomst skal du betale 25 % af den samlede pris af lejen.  
C. Hvis du aflyser dit ophold i perioden 4 uger før ankomst til 1 uge før ankomst skal du betale 75 % af den samlede pris af lejen. 

D. Hvis du aflyser dit ophold senere end 7 dage før ankomst skal hele lejen betales. 
E. Hvis du ankommer senere eller forlader pladsen tidligere får du ikke nedslag i lejen.

F. Alle aflysninger skal foregå skriftligt

7b.   Afbestilling andre camping pladser

A. Når du har modtaget din Reservations bekræftelse, kan du inden for 7 dage aflyse denne, uden det koster dig noget. Dette gælder dog ikke situationer hvor du bestiller en plads (Basic, Standard, Comofrort eller Grand) 4 uger før ankomst.  
B. Hvis du AFLYSER dit ophold på campingplads, senere end 7 dage efter modtagelse af bekræftelse fra Camping Oase eller 4 uger før ankomst skal du betale 50 % af den samlede pris af udbetaling (500 CZK).  
C. Hvis du aflyser dit ophold i perioden 4 uger før ankomst skal du betale 100 % af udbetalingen (1000 CZK). 

E. Hvis du ankommer senere eller forlader pladsen tidligere får du ikke nedslag i lejen.

F. Alle aflysninger skal foregå skriftligt

  

    

8. Afbestillings forsikring  -  mobil homer og Premium campingpladser

Du kan tegne en afbestillings forsikring. Forsikringen dækker følgende forhold: 
A. Pludselig sygdom eller skade forvoldt ved ulykke.  
B. Dødsfald i den nærmeste familie (mand, kone,forældre,børn,søskende).  
C. Arbejdsløshed

D. Du vil i 2021 stadig være bange for at komme på grund af den fortsatte risiko for Covid-infektion.


Afbestillings forsikringen koster 5% af det totale beløb der fremgår af reservations bekræftelsen. Der tillægges et administrations gebyr på 100CZK.
Forsikringen skal betales sammen med den første indbetaling ( se punkt 2) herefter er det ikke muligt og tegne afbestillings forsikring.
Forsikringen dækker fra i har booket på Camping Oase Praha til den afrejse dag, der fremgår af reservationsformularen.  
I tilfælde af tidligere afrejse på grund af de i punkt A,B,C, D beskrevne forhold, kompenseres der kun for det antal dage i mister.
Der skal altid foreligge skriftlig dokumentation på de i punkt A,B,C, D beskrevne forhold.
I tilfælde af kompensation fra denne forsikring, overføres kompensationen via bank.

  

  

9. GDPR - Fortrolighedspolitik

Ved at foretage din reservation accepterer du med behandlingen af dine personlige oplysninger.