Efterspørgsel - spørger koster dig ikke noget

Indtast bolig efterspørgsel

For bedre orientering kan du kigge på camping kort

0

På campingpladsen er det muligt at betale for indkvartering med kreditkort (Visa, E-Master) eller kontant i CZK eller EUR. Ved kontant betaling får I endda 3 % rabat.

Det bedste er at regne prisen på forhånd i vores online regnemaskine ved den valgte indkvarteringstype. I tilfældet af interesse kan I så videre fortsætte til den bindende reservation. Reservation er først gældende efter modtagelsen af en mail fra vores side, som vi sender jer tilbage så hurtigt som muligt. I bekræftelsen finder I alle vigtige informationer om forskudsbetalingen – se RESERVATIONS REGLER.

Vi ønsker at støtte længere ophold i år - bliv 14 eller flere dage og betal 8% minder eller 21 og mere, og der vil være en rabat på 12%. Denne rabat kan kombineres med både en Topcamping-voucher og en rabat for kontant betaling. Du kan så få en RABAT på op til 30%!

  

Downloade:  Komplet prisliste 2021 

Topcamping CZ voucher Du kan få 15% rabat hvis du har et Topcamping.cz rabat kort.

Rabatkortet fra Topcamping.cz  får man når man forlader en Topcamping.cz plads som så kan bruges på den næste Topcamping.cz plads.

Denne rabat kan kombineres med både en rabat for længere ophold og rabat for kontant betaling.

Giv os venligst besked ved ankomst at du ønsker at bruge rabatkortet.

Vi ved af vores egen erfaring hvor mange kræfter og hvor mange natter uden søvn koster det at opdrage børn, specielt, hvis det lykkes at få flere på én gang. Nej, dette kan vi desværre ikke ændre, men som opmuntring, eller anerkendelse for dem, hvis børn er allerede større, tilbyder vi på vores campingplads denne rabat:
Dvojčata zdarma

tvillinger og flerlinger (af en familie) i alderen op til 11 år vil være helt gratis!  (på mobilhomer kun hvis du er med flere end 4 personer som er i basis pris)

Gør os venligst bare opmærksom på dette når I ankommer. Vis os venligst dokumentet med deres fødselsdato.

drage fordel af et: lavsæson tilbud.

Hvis du ejer en af de rabat / medlemskort nedenfor, kan du drage fordel af en særlig rabat pris.

På standardpladsen (inkl. el. tilslutning 6A) med 2 personer og muligvis 1 hund. Inklusive gratis brusere og swimmingpools, kun uden turistafgift, betaler du kun:

500,- CZK (ca. 150,- DKK) /nat

  • Tilbuddet er kun gyldigt for et ophold på 7 dage i perioden 28.5.-25.6.2021 eller 21.8.-5.9.2021.
  • Rabat gives, hvis du har en af disse gyldige kort: DCU, CCI, ADAC, ACSI, ANWB, NKC, eller DCC
  • Hvis du vælger en anden type af plads (Comfort, Comfort + eller Premium), betaler du en prisforskel mellem den valgte pladstype og type Standard.
  • Hvis du ankommer med mere personer betaler du for dem til normale priser.
  • Denne rabat kan kombineres med både en rabat for længere ophold og rabat for kontant betaling.
}