Efterspørgsel - spørger koster dig ikke noget

Indtast bolig efterspørgsel

For bedre orientering kan du kigge på camping kort

 

Ved reserve for min. 7 nætter i 2020 vil du modtage en voucher for at gratis forbinde 2 enheder til Wifi!

0

På campingpladsen er det muligt at betale for indkvartering med kreditkort (Visa, E-Master) eller kontant i CZK eller EUR. Ved kontant betaling får I endda 3 % rabat.

Det bedste er at regne prisen på forhånd i vores online regnemaskine ved den valgte indkvarteringstype. I tilfældet af interesse kan I så videre fortsætte til den bindende reservation. Reservation er først gældende efter modtagelsen af en mail fra vores side, som vi sender jer tilbage så hurtigt som muligt. I bekræftelsen finder I alle vigtige informationer om forskudsbetalingen – se reservations regler.

For grupper med flere familier tilbyder vi gerne grupperabatter og sørger for et individuelt program.

  

Downloade:  Komplet prisliste 2020 

Topcamping CZ voucher Du kan få 15% rabat hvis du har et Topcamping.cz rabat kort.

Rabatkortet fra Topcamping.cz  får man når man forlader en Topcamping.cz plads som så kan bruges på den næste Topcamping.cz plads. I lavsæsonen må du bruger det også sammen med ADAC CampCard / ANWB Campingkey rabat kortet

Giv os venligst besked ved ankomst at du ønsker at bruge rabatkortet.

Vi ved af vores egen erfaring hvor mange kræfter og hvor mange natter uden søvn koster det at opdrage børn, specielt, hvis det lykkes at få flere på én gang. Nej, dette kan vi desværre ikke ændre, men som opmuntring, eller anerkendelse for dem, hvis børn er allerede større, tilbyder vi på vores campingplads denne rabat:
Dvojčata zdarma

tvillinger og flerlinger (af en familie) i alderen op til 11 år vil være helt gratis!  (på mobilhomer kun hvis du er med flere end 4 personer som er i basis pris)

Gør os venligst bare opmærksom på dette når I ankommer. Vis os venligst dokumentet med deres fødselsdato.

Udnyt en særlig lavsæson tilbud.

Bestil dit ophold for en hel uge og betal for 7 dage på Standard plads med 2 personer, undtagen turistskat, kun 2.800,- CZK / 112 Euro.

Derudover få  du en cykelkort og  Wi-Fi kupon(til 2 personer)!

  • Tilbuddet er kun gyldigt for et ophold på 7 dage i perioden 8.5.-22.6.2019 eller 31.8.-8.9.2019.
  • Hvis du vælger en anden type af plads (Comfort, Comfort + eller Premium), betaler du en prisforskel mellem den valgte pladstype og tzpe Standard.
  • Ved længere ophold eller hvis du ankommer med mere personer betaler du for dem til normale priser.
  • For at bruge af dette tilbud er det bedre at reservere din ophold min. 2 uger i forvejen. Glem ikke at skrive, at du vil bruge tilbudet "Uge" og så betaler du ikke reservationsgebyret.
  • Tilbudet kombineres ikke med andre rabatter.
  • I tilfælde af et kortere ophold beregnes alt til den normal gyldige priser (inklusive reservationsgebyret og Wifi).
}