Efterspørgsel - spørger koster dig ikke noget

For bedre orientering kan du kigge på camping kort

I sæsonen (29.6.-17.8.2024) bookes mobilhomes og Premium campingpladser kun pr. uge - med ankomst og afrejse lørdag!

   

 

  

booke i 2024 - til din lettere beslutning!

Vi opkræver heller ingen reservationsgebyrer (undtagen for reservationer for kun 1 dag)!

  • ved reservation af en campingplads (Basic, Standard, Comfort, eller Grand) betaler du kun et depositum på kun 1000 kr (ca. 303 DKK) - det resterende beløb først på campingpladsen.
  • når du reserverer en Premium-campingplads, betaler du et depositum på 1000 kr. (ca. 303 DKK)/ dag - det resterende beløb først på campingpladsen.
  • ved bestilling af mobilhomes betaler du først kun 25% og det resterende først til 1 måned før ankomst! 

Hvis du vil være sikker på at returnere depositum i andre tilfælde, kan du  for mobilhomes og Premium-campingpladser også arrangere vores afbestillingsforsikring. Detaljerede reservations regler.

 

 

Specialtilbud - 14-dages arrangement i lavsæsonen:

Du kan endda bruge dette tilbud i kombination (uge+uge) med vores partnercampingplads ved Lipno Camping resort Frymburk 

Prisen for en individuel stedtype inkluderer plads + eltilslutning (6A) + 2 personer + rekreationsgebyr:

Standard  for 7 320 CZK,  Comfort -  for 7 920 CZK, Grand (Frymburk has under the name Comfort PLUS)-  for 9 360 CZK a Premium for 11 760 CZK

Gælder 17.5 – 1.7. og 24.8. – 1.9. 2024. For at drage fordel af dette tilbud overnatning skal bestilles på forhånd!  Ovenstående priser kan ikke længere kombineres med andre rabatter. Bortset fra Premium pladsen beder vi ikke om depositum, men du betaler med det samme ved ankomst og kontant!

Hvis du vælger en uge+uge kombination med vores partnercampingplads – bestiller du altid denne kombination på den campingplads du ønsker at besøge først.

0

På campingpladsen er det muligt at betale for indkvartering med kreditkort (Visa, E-Master) eller kontant i CZK eller EUR. Ved kontant betaling får I endda 3 % rabat.

Det bedste er at regne prisen på forhånd i vores online regnemaskine ved den valgte indkvarteringstype. I tilfældet af interesse kan I så videre fortsætte til den bindende reservation. Reservation er først gældende efter modtagelsen af en mail fra vores side, som vi sender jer tilbage så hurtigt som muligt. I bekræftelsen finder I alle vigtige informationer om forskudsbetalingen – se RESERVATIONS REGLER.  

Downloade:  Komplet prisliste 2024 

Topcamping CZ voucher

Specialtilbud - 14-dages arrangement på TOPcampingplads

Du kan endda bruge dette tilbud i kombination (uge+uge) med vores partnercampingplads ved Lipno Camping resort Frymburk 

Prisen for en individuel stedtype inkluderer plads + eltilslutning (6A) + 2 personer + rekreationsgebyr:

Standard  for 7 320 CZK,  Comfort -  for 7 920 CZK, Grand (Frymburk has under the name Comfort PLUS)-  for 9 360 CZK a Premium for 11 760 CZK

Gælder 17.5 – 1.7. og 24.8. – 1.9. 2024. For at drage fordel af dette tilbud overnatning skal bestilles på forhånd!  Ovenstående priser kan ikke længere kombineres med andre rabatter. Bortset fra Premium pladsen beder vi ikke om depositum, men du betaler med det samme ved ankomst og kontant!

Vi ved af vores egen erfaring hvor mange kræfter og hvor mange natter uden søvn koster det at opdrage børn, specielt, hvis det lykkes at få flere på én gang. Nej, dette kan vi desværre ikke ændre, men som opmuntring, eller anerkendelse for dem, hvis børn er allerede større, tilbyder vi på vores campingplads denne rabat:
Dvojčata zdarma

tvillinger og flerlinger (af en familie) i alderen op til 11 år vil være helt gratis!  (på mobilhomer kun hvis du er med flere end 4 personer som er i basis pris)

Gør os venligst bare opmærksom på dette når I ankommer. Vis os venligst dokumentet med deres fødselsdato.

drage fordel af et: lavsæson tilbud.

Vi står ikke meldet i rabat guider. 

Men hvis du ejer en af de rabat / medlemskort nedenfor, kan du drage fordel af en særlig rabat:

-50,- CZK /nat

  • Tilbuddet er kun gyldigt for et ophold på 7 dage i perioden 17.5.-29.6.2024 eller 24.8.-1.9.2024.
  • Rabat gives, hvis du har en af disse gyldige kort: DCU, CCI, ADAC, ACSI, ANWB, NKC, eller DCC
  • Denne rabat kan kombineres med en rabat for kontant betaling.
}