Efterspørgsel - spørger koster dig ikke noget

Indtast bolig efterspørgsel

 

Reservation af mobilehomer er i sæson kun muligt fra lørdag til lørdag!

For bedre orientering kan du kigge på camping kort

0

På campingpladsen er det muligt at betale for indkvartering med kreditkort (Visa, E-Master) eller kontant i CZK eller EUR. Ved kontant betaling får I endda 3 % rabat.

Det bedste er at regne prisen på forhånd i vores online regnemaskine ved den valgte indkvarteringstype. I tilfældet af interesse kan I så videre fortsætte til den bindende reservation. Reservation er først gældende efter modtagelsen af en mail fra vores side, som vi sender jer tilbage så hurtigt som muligt. I bekræftelsen finder I alle vigtige informationer om forskudsbetalingen – se reservations regler.

 

Downloade:  Komplet prisliste 2019 

Topcamping CZ voucher Du kan få 15% rabat hvis du har et Topcamping.cz rabat kort.

Rabatkortet fra Topcamping.cz  får man når man forlader en Topcamping.cz plads som så kan bruges på den næste Topcamping.cz plads. I lavsæsonen må du bruger det også sammen med ADAC CampCard / ANWB Campingkey rabat kortet

Giv os venligst besked ved ankomst at du ønsker at bruge rabatkortet.

Vi ved af vores egen erfaring hvor mange kræfter og hvor mange natter uden søvn koster det at opdrage børn, specielt, hvis det lykkes at få flere på én gang. Nej, dette kan vi desværre ikke ændre, men som opmuntring, eller anerkendelse for dem, hvis børn er allerede større, tilbyder vi på vores campingplads denne rabat:
Dvojčata zdarma

tvillinger og flerlinger (af en familie) i alderen op til 11 år vil være helt gratis!  (på mobilhomer kun hvis du er med flere end 4 personer som er i basis pris)

Gør os venligst bare opmærksom på dette når I ankommer. Vis os venligst dokumentet med deres fødselsdato.

For grupper med flere familier tilbyder vi gerne grupperabatter og sørger for et individuelt program – udflugter til Prag og andre interessante steder med guide, inklusiv bustransport, ture i båd, bueskydningsundervisning, musikaften mm. Skriv til os hvad I kunne tænke jer og vi udarbejder et individuelt tilbud.

}